728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρομερός Μέσι! Σταμάτησε σε φανάρι κι έβγαλε σέλφι με Έλληνες φιλάθλους



Ο Λιονέλ Μέσι είναι ακομπλεξάριστος και δεν έχει πρόβλημα να βγει φωτογραφία με οποιονδήποτε φίλαθλο του το ζητήσει. Τρεις φίλοι του Ολυμπιακού από την Καλαμπάκα έβγαλαν σέλφι με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.


Οι τρεις φίλοι του Ολυμπιακού έζησαν μία μοναδική εμπειρία, την οποία θα διηγούνται για μία ζωή. Ποιος από τους τρεις θα περίμενε ότι αυτό που θα θυμάται από το ταξίδι στη Βαρκελώνη δεν θα είναι το ιστορικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, αλλά μία στιγμή έξω από το γήπεδο, μετά το τέλος του αγώνα.

Στην επιστροφή τους για το ξενοδοχείο, “έπεσαν” σ’ ένα φανάρι πάνω στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφευγε από το γήπεδο με τη γυναίκα του. Οι τρεις φίλοι του Ολυμπιακού ζήτησαν από το Λιονέλ Μέσι να φωτογραφηθεί μαζί τους κι εκείνος δεν τους το αρνήθηκε. Σταμάτησε το αυτοκίνητο, κατέβασε το τζάμι κι έβγαλε σέλφι μαζί τους.


Τρομερός Μέσι! Σταμάτησε σε φανάρι κι έβγαλε σέλφι με Έλληνες φιλάθλους Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017 Rating: 5 Ο Λιονέλ Μέσι είναι ακομπλεξάριστος και δεν έχει πρόβλημα να βγει φωτογραφία με οποιονδήποτε φίλαθλο του το ζητήσει. Τρεις φίλοι του Ολ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: