728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρόφιμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» μοίρασε η Ελληνική Αστυνομία

Τα συγκέντρωσε το προσωπικό των Αστυνομικών Διευθύνσεων Χανίων και Ρεθύμνου





Τα τρόφιμα που συγκέντρωσε το προσωπικό των Αστυνομικών Διευθύνσεων Χανίων και Ρεθύμνου πρόσφερε σήμερα η ΕΛΑΣ στο τοπικό γραφείο της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η πρωτοβουλία έγινε στο πλαίσιο της εορτής του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και την ποσότητα των τροφίμων παρέδωσαν ο γενικός περιφερειακός διευθυντής Κρήτης, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο αναπληρωτής γενικός Αδαμ Παραδεισανός και ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Γιώργος Λυμπινάκης.

«Η αστυνομία πέρα από τη διαρκή προσπάθεια για την πάταξη της εγκληματικότητας, δείχνει με τέτοιες πράξεις το κοινωνικό της πρόσωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης. Το προσωπικό της ΕΛΑΣ ευχαρίστησε η ψυχολόγος Ειρήνη Μαρκουλάκη επισημαίνοντας ότι από τα τρόφιμα που έχουν συγκεντρωθεί το τελευταίο εξάμηνο η Οργάνωση έχει βοηθήσει περίπου 240 οικογένειες σε Χανιά και Ρέθυμνο όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Τρόφιμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» μοίρασε η Ελληνική Αστυνομία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017 Rating: 5 Τα συγκέντρωσε το προσωπικό των Αστυνομικών Διευθύνσεων Χανίων και Ρεθύμνου Τα τρόφιμα που συγκέντρωσε το προσωπικό των Αστυνομι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: