728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέα πλυντήρια και κουζίνα αποκτά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο



Με απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ηπείρου (ΣΑΕΠ-030) το έργο «Δημιουργία Νέας Κεντρικής Μονάδας Πλυντηρίων και Προμήθεια Νέου Εξοπλισμού κουζίνας για τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και των λοιπών δομών Υγείας & Πρόνοιας Ηπείρου», με προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ.

Η προώθηση του συγκεκριμένου έργου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον Διοικητή κ. Βασίλη Τσίκαρη και τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, μετά την οποία από την Περιφέρεια προωθήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες. Η υλοποίηση των έργων θα γίνει με ευθύνη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με ανακοίνωσή της εκφράζει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή και ευχαριστεί αφενός τον Υπουργό κι αφετέρου τον Περιφερειάρχη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα.

Το έργο αυτό, στην ουσία αποτελείται από δύο υποέργα δηλαδή:
α. «Δημιουργία Νέας Κεντρικής Μονάδας Πλυντηρίων του ΠΓΝΙ καθώς και των λοιπών δομών Υγείας και Πρόνοιας Ηπείρου» που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των δύο νοσοκομείων της πόλης των Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι. και Γ. Χατζηκώστα) και των υπολοίπων δομών Υγείας και Πρόνοιας, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού πλυντηρίων και

β. «Προμήθεια νέου εξοπλισμού κουζίνας για τις ανάγκες του ΠΓΝΙ» που και αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικότερου ζητήματος αντικατάστασης εξοπλισμού που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας και συγκεκριμένα της ανακαίνισης-αντικατάστασης και εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού της κουζίνας του νοσοκομείου.

Η Διοίκηση ευχαριστεί και συγχαίρει και δημοσίως τα στελέχη των υπηρεσιών του Νοσοκομείου και ιδιαίτερα της Τεχνικής Υπηρεσίας που ανταποκρίθηκαν με προθυμία και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη υποβολή των σχετικών Τεχνικών Δελτίων στην Περιφέρεια με την αντίστοιχη αιτιολόγηση-περιγραφή των έργων.



Νέα πλυντήρια και κουζίνα αποκτά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017 Rating: 5 Με απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: