728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αγριογούρουνα στην Ιόνια, πρόβατα στις Εθνικές!!!



Πριν από μερικές ημέρες οδηγοί έντρομοι ήρθαν αντιμέτωποι με αγριογούρουνο που είχε αγνοήσει τα προστατευτικά και είχε εισέλθει στην Ιόνια Οδό, στο τμήμα μεταξύ Επισκοπικού και Αμπελιάς.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αγριογούρουνο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στη μέση του δρόμου αναζητώντας τρόπο εξόδου.

Στην περίπτωση αυτή κλήθηκε η Τροχαία, όμως πριν ακόμη φτάσει στο σημείο, το αγριογούρουνο βρήκε τον τρόπο να εξέλθει, όπως ακριβώς είχε... εισέλθει!

Οι συναντήσεις οδηγών με αγριογούρουνα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου γίνονται όλο και πιο συχνές, με τον κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος να είναι μεγάλος.

Όμως εξ ίσου μεγάλος είναι ο κίνδυνος και από την ανεξέλεγκτη διέλευση άλλων ζώων, βοειδών ή και προβάτων.

Μία τέτοια απρόσμενη συνάντηση είχε το βράδυ της Τετάρτης όχημα ανώτερου αξιωματικού του στρατού το οποίο συγκρούστηκε με πρόβατο που είχε φύγει από το κοπάδι. Το τροχαίο έγινε στην Εθνική Ιωαννίνων Κακαβιάς, στην ευθεία της Περιβλέπτου.

Το αυτοκίνητο από την σύγκρουση βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ευτυχώς όμως τα χειρότερα αποφεύχθηκαν...

Ωστόσο τα ζώα που συχνά βρίσκονται στους εθνικούς δρόμους, ξεφεύγοντας από τα κοπάδια και την προσοχή των κτηνοτρόφων απολούν πραγματικό κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.



Αγριογούρουνα στην Ιόνια, πρόβατα στις Εθνικές!!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2017 Rating: 5 Πριν από μερικές ημέρες οδηγοί έντρομοι ήρθαν αντιμέτωποι με αγριογούρουνο που είχε αγνοήσει τα προστατευτικά και είχε εισέλθει στην Ιό...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: