728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ημίγυμνες στη Σιγκαπούρη

Αρχισαν και πάλι οι παραστάσεις του Crazy Horse στη Σιγκαπούρη. Οι Αρχές της χώρας δεν λογόκριναν την παράσταση.


Το Crazy Horse, η γαλλική παράσταση με τις ημίγυμνες γυναίκες, επέστρεψε στη Σιγκαπούρη μία δεκαετία μετά, καθώς πριν από μερικά χρόνια το υποκατάστημα εκεί απέτυχε και σταμάτησαν οι παραστάσεις στο συντηρητικό κράτος της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο παρισινός θεσμός, που επί 66 χρόνια γοητεύει τα πλήθη, άνοιξε ένα υποκατάστημα στη Σιγκαπούρη το 2005 όταν η πόλη προσπαθούσε να αναγεννήσει την εικόνα της ως διεθνούς τουριστικού προορισμού. Εκλεισε τις πόρτες του μερικά χρόνια αργότερα λόγω των ελάχιστων πωλήσεων εισιτηρίων.

Αυτή την εβδομάδα το καμπαρέ ξανάνοιξε τις θύρες του με το Forever crazy, ένα συνδυασμό από νούμερα τα οποία παίχθηκαν για πρώτη φορά στην Αυστραλία. Η παράσταση στη Σιγκαπούρη δεν λογοκρίθηκε όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δήλωσε ο επικεφαλής της περιοδείας του Crazy Horse, Μαρκ Μπρέιντι. «Είναι η αυθεντική παράσταση όπως τη δείξαμε στην Αυστραλία επί εννιά εβδομάδες. Δεν αλλάξαμε τίποτα», δήλωσε ο Μπρέιντι.

Η εικοσιεννιάχρονη Φαράχ Νάντια, που παρακολούθησε την παράσταση, δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις γυμνόστηθες χορεύτριες που έκαναν τα νούμερά τους. «Ως γυναίκα πιστεύω ότι η σεξουαλικότητα είναι το κλειδί προς την αυτοπεποίθηση και οι κυρίες που χόρευαν το έδειξαν πολύ καλά αυτό», είπε τονίζοντας ότι πρόκειται να ξαναδεί την παράσταση την ερχόμενη εβδομάδα. Αμφισβήτησε, ωστόσο, κατά πόσον η πόλη είναι έτοιμη για ένα μόνιμο καμπαρέ. «Μπορεί να έχουμε περισσότερους τουρίστες και σύγχρονους ντόπιους, αλλά ο κόσμος γενικά ντρέπεται και είναι υπερβολικά συντηρητικός για παραστάσεις όπως αυτή», τόνισε.

Η παράσταση, η οποία αναμένεται να παραμείνει στη Σιγκαπούρη επί 12 νύχτες προτού πάει στην κινεζική επαρχία του Μακάο, είναι ανοικτή μόνο σε άτομα άνω των δεκαοκτώ ετών.

Οι τέχνες, η διασκέδαση αλλά και όλα τα είδη μέσων ενημέρωσης ρυθμίζονται στη Σιγκαπούρη, καθώς αυτό σύμφωνα με την κυβέρνηση είναι απαραίτητο για την επίτευξη της κοινωνικής σταθερότητας.

Οταν επρόκειτο να εκδοθεί η άδεια για το Forever crazy, η οικεία υπηρεσία της πόλης δέχθηκε ότι πρόκειται για μια μορφή τέχνης. Στόχος της υπηρεσίας αδειοδότησης είναι «να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στους κοινώς παραδεκτούς κοινωνικούς κανόνες και στα καλλιτεχνικά χαρίσματα της παράστασης», αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.


Ημίγυμνες στη Σιγκαπούρη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2017 Rating: 5 Αρχισαν και πάλι οι παραστάσεις του Crazy Horse στη Σιγκαπούρη. Οι Αρχές της χώρας δεν λογόκριναν την παράσταση. Το Crazy Horse, η γαλλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: