728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένας ξεχωριστός γάμος με νταλίκες στη Βόνιτσα (φωτο)




Την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία, παντρεύτηκε χθες το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Τσαγγαριώλος επαγγελματίας οδηγός νταλίκας, στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου στη Βόνιτσα.

Με ένα πρωτότυπο τρόπο ο Γιάννης και η Αναστασία σκέφτηκαν να οργανώσουν το γάμο τους. Ένα κομβόι με περισσότερες από 10 νταλίκες ξεσήκωσε στην κυριολεξία τους δρόμους της Βόνιτσας. Η εντυπωσιακή γαμήλια πορεία με τις νταλίκες, χάρισε ένα μοναδικό θέαμα στους περαστικούς. «Δεν υπήρχε περαστικός που δεν έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο. Ήταν μία μοναδική στιγμή για μένα και τη σύζυγό μου. Ευχαριστώ, όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου και φυσικά τους συναδέλφους μου που μας συνόδευσαν στη γαμήλια τελετή», ανέφερε ο Γιάννης.










Ένας ξεχωριστός γάμος με νταλίκες στη Βόνιτσα (φωτο) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2017 Rating: 5 Την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία, παντρεύτηκε χθες το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Τσαγγαριώλος επαγγελματία...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: