728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ισόπαλοι ΑΕΝ Σαμψούντας και Αετός Αγιάς



Ξεκίνησε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ομάδα του Αετού Αγιάς να μην στέκεται πολύ τυχερή στην 1η αγωνιστική...Στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΝ Σαμψούντας παρόλο που ο Αετός Αγιάς είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει η τύχη δεν τον βοήθησε με αποτέλεσμα να πάρει 1 βαθμό από την ισοπαλία που έληξε με σκορ 2-2...Η ομάδα της Σαμψούντας ανοιξε το σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 35´όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου...Ο Αετός Αγιάς μπήκε πολύ δυνατά στο 2ο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο Ηλίας Λιάλιος στο 55´ να σκοράρει με δυνατό σουτ και να κάνει το 1-1...Η ομάδα της Σαμψούντας σκόραρε ξανά στο 80´ με αντεπίθεση μετά από μεγάλη πίεση του Αετού Αγιάς κάνοντας έτσι το 2-1 αλλά μερικά λεπτά αργότερα με φοβερό χτύπημα φάουλ του Ηλία Λιάλιου το σκορ έγινε 2-2...ο Αετός Αγιάς στην συνέχεια είχε και άλλες ευκαιρίες για να κάνει την ανατροπή αλλά το σκορ παρέμεινε 2-2.


Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Σφονδύλη

ΑΕΝ Σαμψούντας (Κώστας Μπρούβας): Κιόσγια, Βαγγέλης, Λαμκάι, Πουλίσης (46΄ Γεωργιάδης Σ.), Μίνος, Χατζάρας, Κάτσενος, Κάππας, Πολατίδης, Μάρης (68΄ Γεωργιάδης Ε.), Αδαμίδης.

ΑΕΤΟΣ Αγιάς (Χρυσόστομος Κύριος): Χριστοδούλου, Μυρισκλάβος, Γαβριήλ Α., Σκάρπος, Λιάλιας, Ντάλας Δ., Ντάλας Σ. (24΄λ.τρ. Γαβριήλ Σ.), Λιάλιος, Τσέπης (87΄Γκογκοζώτος), Σερίφης, Αθανασίου.
Ισόπαλοι ΑΕΝ Σαμψούντας και Αετός Αγιάς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2017 Rating: 5 Ξεκίνησε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ομάδα του Αετού Αγιάς να μην στέκεται πολύ τυχερή στην 1η αγωνιστική...Στον εκτός έδρας ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: