728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε Έλληνες από τη Μυτιλήνη το βραβείο του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα

Δείτε το βίντεο





Απονεμήθηκε το Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αθηναγόρας». Το βραβείο απένειμε το Τάγμα των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα στην Αιμιλία Καμβύση και στον Στρατή Βαλιαμό, από τη Μυτιλήνη, για την βοήθεια που παρείχαν στους πρόσφυγες.

Η απονομή έγινε σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, πριν μερικές ημέρες.

Να σημειωθεί πως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρώην προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Το ίδιο βράδυ, στη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Metropolitan Club στο Μανχάταν, τιμήθηκε με το 7ο ετήσιο βραβείο «Νικόλαος Μπούρας» ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του ομίλου Red Apple, Τζον Κατσιματίδη.

Στην όλη εκδήλωση έδωσαν το παρών σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνοαμερικανικής επιχειρηματικής κοινότητας, όπως οι John Calamos, Dean Metropoulos, George Gigicos, Mike Manatos, George Mermelas, Nick Furris,Nassau County District Attorney General, Γιάννης Χορόζογλου κ.ά.

πηγη:http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2958977/se-ellines-apo-ti-mitilini-to-vravio-tou-tagmatos-ton-archonton-tou-agiou-andrea
Σε Έλληνες από τη Μυτιλήνη το βραβείο του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Οκτωβρίου 28, 2017 Rating: 5 Δείτε το βίντεο Απονεμήθηκε το Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Αθηναγόρας». Το βραβείο απένειμε το Τάγμα των Αρχόντων του Αγίου...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: