728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η TripAdvisor κατατάσσει στα κορυφαία το Μουσείο Παύλου Βρέλλη



Τη λίστα με τα 10 καλύτερα ελληνικά μουσεία για το 2017, παρουσίασε η κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor, όπως ψηφίστηκαν στα Travelers’ Choice Awards, με βάση κριτικές από τους χρήστες του σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα σ’ αυτά περιλαμβάνεται το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας, το Μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα που δημιούργησε ο Παύλος Βρέλλης.

Οι κριτικές για το μουσείο είναι άριστες και οι εντυπώσεις με τις οποίες φεύγουν Έλληνες και ξένοι επισκέπτες μοναδικές.

Άλλωστε πρόκειται για ένα ζωντανό ταξίδι στα μονοπάτια της ιστορίας.

Η θεματολογία καλύπτει 24 αιώνες Ελληνικής Ιστορίας (από το 500 π.Χ.), με ιδιαίτερη έμφαση στην νεώτερη ιστορία της Ηπείρου και χωρίζεται σε τρεις ενότητες.

Την ενότητα της Προεπανάστασης (12 θέματα), την ενότητα της Επανάστασης του 1821 (6 θέματα) και την ενότητα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου (9 θέματα).

Το Μουσείο κλείνει με αναφορές (3 θέματα) και υπενθυμίσεις (5 θέματα) βασικών σημείων της Ελληνικής Ιστορίας και κατακλείδα αποτελεί το 36ο θέμα του : Το Εργαστήρι του Καλλιτέχνη. Του αείμνηστου Παύλου Βρέλλη που χάρισε ένα στολίδι στην Ήπειρο.


Η TripAdvisor κατατάσσει στα κορυφαία το Μουσείο Παύλου Βρέλλη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017 Rating: 5 Τη λίστα με τα 10 καλύτερα ελληνικά μουσεία για το 2017, παρουσίασε η κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor, όπως ψηφίστηκαν στα T...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: