728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το πιο… γλυκό συνέδριο θα φιλοξενήσουν τα Γιάννινα!



Το πιο γλυκό συνέδριο θα φιλοξενήσει για δύο ημέρες η πόλη των Ιωαννίνων. Στις 4 και 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην ηπειρωτική πρωτεύουσα το 2ο Πανελλήνιο συνέδριο επαγγελματικής μελισσοκομίας, το οποίο διοργανώνουν ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννίνων.

Την πρώτη ημέρα θα γίνουν συνολικά 21 ανακοινώσεις με τη συμμετοχή 35 επιστημόνων από διάφορα ερευνητικά κέντρα της χώρας.

Η δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου επικεντρώνεται σε κλαδικά θέματα. Θα πραγματοποιηθούν 15 εισηγήσεις με την συμμετοχή 23 ομιλητών.

Η Οργανωτική επιτροπή καταβάλλει προσπάθειες έτσι ώστε να υπάρξει και έκθεση εφοδίων καθώς επίσης και επίδειξη νέων ευρεσιτεχνιών από έλληνες μελισσοκόμους.

Στην επιστημονική υποστήριξη της Γιορτής είναι το ΑΠΘ, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Μελισσοκομίας. Στην διοργάνωση συμμετέχει συντονιστική επιτροπή πέντε μελισσοκομικών συλλόγων της Εγνατίας: Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου.



Το πιο… γλυκό συνέδριο θα φιλοξενήσουν τα Γιάννινα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017 Rating: 5 Το πιο γλυκό συνέδριο θα φιλοξενήσει για δύο ημέρες η πόλη των Ιωαννίνων. Στις 4 και 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην ηπειρωτική πρω...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: