728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Άλλες Ζωές… Μία ταινία από Ηπειρώτες δημιουργούς



«Άλλες Ζωές».. Μία ταινία μυθοπλασίας από Ηπειρώτες δημιουργούς. Κεντρικό πρόσωπο είναι η Νίκη, μια κοπέλα με ιδιαιτερότητα, που ενώ την κάνει ξεχωριστή άλλο τόσο την δυσκολεύει στην καθημερινότητα της.

Η Νίκη λοιπόν, σε ένα ταξίδι θεραπευτικής αξίας συναντά πρόσωπα και καταστάσεις άγνωστα προς αυτή. Τι θα γίνει τελικά; Η Νίκη είναι αρκετά δυνατή γι αυτό; Θα μπορέσει να ξεπεράσει τις καταστάσεις αυτές και να συνεχίσει την ζωή της;

Τα γεγονότα και τα πρόσωπα της ταινίας είναι προΪόν μυθοπλασίας.Η ταινία δεν έχει σκοπό να κοροϊδεύει παρόμοιες καταστάσεις. Οποιαδήποτε συνωνυμία είναι τυχαία.

Σκοπός της ταινίας:
Σκοπός μας, όπως σημειώνουν οι δημιουργοί, είναι να δείξουμε πόσο ξεχωριστές είναι οι ζωές όλων μας αλλά και πόσο ίδιες. Πως, τελικά, όσο και αν νομίζουμε ότι η δική μας ζωή, οι δικές μας δυσκολίες, απέχουν χιλιόμετρα απο τις ζωές των άλλων, στην πραγματικότητα όλοι ''κουβαλάνε'' κάτι μέσα τους ,εξίσου δύσκολο για τον καθένα να το αντιμετωπίσει. Έτσι ο καθένας με το δικό του βάρος, ας προσπαθήσει να βοηθήσει τον διπλάνο του στην αδυναμία του και να συνεχίσουμε όλοι να παλεύουμε τις δυσκολίες αυτής της ζωής.

Η ταινία ειναι μια παραγωγή των ENIGMA SHORT FILMS.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Νικόλας Τσες

Σενάριο :Nικολέττα Τζούνα
Νικόλας Τσες

Κάμερα :Γιώργος Παναγιώτου

Μακιγιάζ(ειδικά εφε): Ελισάβετ Γώγου

Ήχος : Χρήστος Ράπτης
Γιώργος Παναγιώτου

Φωτογράφος: Nίκος Κιργιρίδης

Κλακέτα : Χρήστος Ράπτης

Ψυχοπαιδαγωγος-MSc
"Ψυχολογια-Συμβουλευτικη: Καλυψώ Χριστοφορίδου-Gayraud

Μουσική:

Music: http://www.purple-planet.com

Ηθοποίοι:

Nίκη - Νικολέττα Τζούνα
Ψυχολόγος -Ματίνα Τζάκου
Ανδρας -Νικόλας Τσες
Τηλέφωνο - Μάρια Αναγνωστοπούλου
Αστυνομος (1) -Χρήστος Ράπτης
Αστυνόμος (2) -Τάσος Παππάς
Ασύρματος - Φλωρένια Τσε

Δείτε την ταινία εδώ


Άλλες Ζωές… Μία ταινία από Ηπειρώτες δημιουργούς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017 Rating: 5 «Άλλες Ζωές».. Μία ταινία μυθοπλασίας από Ηπειρώτες δημιουργούς. Κεντρικό πρόσωπο είναι η Νίκη, μια κοπέλα με ιδιαιτερότητα, που ενώ τη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: