728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ξεκινά η Σχολή Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού



Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει ότι το μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι το πληρέστερο που υπάρχει στην χώρα μας σε επίπεδο εθελοντικών οργανώσεων παρόμοιου αντικειμένου και δράσης.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται κυρίως σε δίωρα μαθήματα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (απογευματινές ώρες).

Συνολικά, η βασική εκπαίδευση έχει διάρκεια 15 μήνες, που εκτός από τα μαθήματα (θεωρητικά και πρακτικά), οι εκπαιδευόμενοι εξασκούνται στα Τ.Ε.Π. των οικίων δημόσιων νοσοκομείων και παράλληλα συμμετέχουν και στις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (καλύψεις, αποστολές κ.α.) με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση υποψήφιου εθελοντή στη σελίδα www.samarites.gr ενότητα «Γίνε Εθελοντής» και θα ειδοποιηθούν μετά τις 12 Σεπτεμβρίου 2017.
Με την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων-εγγραφών των νέων εθελοντών θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γνωριμίας για πλήρη ενημέρωση, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν τα μαθήματα βασικής εκπαίδευσης.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6948861824, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ioannina@samarites.gr και στη σελίδα στο Facebook: Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιωαννίνων (@samaritesioannina).



Ξεκινά η Σχολή Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017 Rating: 5 Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει ότι το μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της Σχολής Σ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: