ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Κομισιόν: Με 100% κονδύλια της E.Ε. η Ιόνια ΟδόςΣτον απόηχο των εγκαινίων της Ιόνιας Οδού και προκαλεί αίσθηση η ανακοίνωση της Ευρωπαικής Επιτροπής, η οποία με ανακοίνωσή της χαιρέτισε την ολοκλήρωση του έργου, επισημαίνοντας ωστόσο ότι υποστηρίχθηκε 100% από το ταμείο συνοχής, με τα έκτακτα μέτρα, στο πλαίσιο του προγράμματος του 2015.

"Με 100% κονδύλια της Eυρωπαϊκής Ένωσης, η κατασκευή της Ιόνιας Οδού", αναφέρει στο tweet η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου, ενώ στην δήλωσή της συμπληρώνει πως η Ιόνια Οδός αποτελεί νέα ένδειξη της σταθερής αλληλεγγύης και της φιλίας της Ευρωπαικής Ένωσης με την Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρεται ακόμη ότι η Ιόνια Οδός είναι μία από τις 5 χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ παραχωρήσεις αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, με τον Αυτοκινητόδρομο Μορέας στην Πελοπόννησο, τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου που συνδέει την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη, την Ολυμπία Οδό Πατρών – Κορίνθου και το μεσαίο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου E65 στην Κεντρική Ελλάδα.

Όλες οι παραπάνω οδικές αρτηρίες υποστηρίχθηκαν με κονδύλια της ΕΕ ύψους 3,6 δισ. ευρώ συνολικά για την Ελλάδα.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]