728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι δυνητικοί δικαιούχοι στον κλάδο του τουρισμού.. Προς υλοποίηση 69 επενδυτικά σχέδια στην Ήπειρο



Εξήντα εννέα επενδυτικά σχέδια στον κλάδο του τουρισμού, που θα φέρουν στην Ήπειρο περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ, μπορούν να περάσουν πλέον στην φάση της υλοποίησης.

Πρόκειται για τις προτάσεις που εντάσσονται και χρηματοδοτούνται από την δράση «ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Μετά την αξιολόγηση δόθηκε στη δημοσιότητα ο προσωρινός κατάλογος δυνητικών δικαιούχων και ο κατάλογος με τη βαθμολογική κατάταξη όλων των επιχειρηματικών σχεδίων.

Στην Ήπειρο, εγκρίνονται 69 επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού 7.777.955 ευρώ.





Όπως δήλωσε στο Epiruspost, ο διαχειριστής της PLANTECH EΠE που ειδικεύεται στην υλοποιήσει επενδυτικών σχεδίων Σταύρος Κορμπής, οι δυνητικοί δικαιούχοι θα πρέπει μέχρι 14.09.2017 να αποστείλουν στον ΕΦΕΠΑΕ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ένταξης.

Διευκρίνισε ότι στην παρούσα φάση δεν υποβάλλονται ενστάσεις, ενώ η οριστικοποίηση της βαθμολογικής κατάταξης και η επαλήθευση των τυπικών προϋποθέσεων θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ελέγχου του φυσικού φακέλου κατά την έκδοση του οριστικού πίνακα κατάταξης.

Δυνητικοί δικαιούχοι στην Ήπειρο είναι οι ακόλουθοι





Οι δυνητικοί δικαιούχοι στον κλάδο του τουρισμού.. Προς υλοποίηση 69 επενδυτικά σχέδια στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 09, 2017 Rating: 5 Εξήντα εννέα επενδυτικά σχέδια στον κλάδο του τουρισμού, που θα φέρουν στην Ήπειρο περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ, μπορούν να περάσουν π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: