728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σύλληψη ατόμου για πυρκαγιά από αμέλεια στην Πρέβεζα



Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία:

«Συνελήφθη στις 7/8 από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο ημεδαπός Σ.Γ. του Σ. 73 ετών, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια, συνέπεια καύσης απορριμμάτων σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή Νεοχώρι, του νομού Πρέβεζας, η οποία εκδηλώθηκε στις 07/08/2017 και Ω/11:25.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τους θερινούς μήνες:

• Δεν καίμε απορρίμματα ή ξερά χόρτα και κλαδιά στην ύπαιθρο

• Αποφεύγουμε τις υπαίθριες εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (οξυγονοκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που προκαλεί σπινθήρες)

• Δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές εντός των δασών ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα

• Δεν πετάμε ποτέ αναμμένα τσιγάρα στην ύπαιθρο

• Επισημαίνεται, ότι οι σπινθήρες που προκαλούνται από την εξάτμιση όλων των τύπων των οχημάτων μπορούν να προξενήσουν πυρκαγιά.

Η πρόκληση πυρκαγιάς αποτελεί ποινικό αδίκημα και διώκεται σύμφωνα με τα άρθρα 264, 265 και 266 του Ποινικού Κώδικα».


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/24376-silipsi-atomou-gia-pyrkagia-apo-ameleia-preveza.html#.WYnMElcdLhY.facebook
Σύλληψη ατόμου για πυρκαγιά από αμέλεια στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017 Rating: 5 Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία: «Συνελήφθη στις 7/8 από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: