728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έτοιμοι να προσγειωθούν στα Γιάννινα και οι Πολωνοί



Μετά την Apollo και τις δανέζικες αερογραμμές, έτοιμοι να προσγειωθούν στα Γιάννινα είναι και οι Πολωνοί.

Ένας ακόμη τουριστικός κολοσσός της Βόρειας Ευρώπης, η Rego-Bis κατέθεσε εγγράφως το ενδιαφέρον της για την δρομολόγηση πτήσεων από τη νέα τουριστική σεζόν. Οι πτήσεις θα γίνονται με την Small Planet Airlines η οποία θα δρομολογεί δύο Airbus A321, των 220 θέσεων, δύο φορές την εβδομάδα.

Η συγκεκριμένη εταιρία πετάει ήδη στην Κέρκυρα και ο μοναδικός όρος που θέτει ώστε να ξεκινήσει τις πτήσεις προς τα Ιωάννινα, αφορά στην δυνατότητα ανεφοδιασμού με καύσιμα.

Αν αυτό δεν λυθεί τότε ο προγραμματισμός δύσκολα θα υλοποιηθεί καθώς θα πρέπει να βρεθεί εναλλακτική λύση, που σημαίνει μεγαλύτερο κόστος και περισσότερος χρόνος.

Το θέμα των καυσίμων αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο σύσκεψης που έχει προαναγγελθεί στο Υπουργείο Υποδομών. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό η σύσκεψη να γίνει εντός της εβδομάδας.

Εν τω μεταξύ η κίνηση στις πτήσεις εσωτερικού που εμφανίζεται μειωμένη το τελευταίο δίμηνο σε σύγκριση με το αντίστοιχο του προηγούμενου έτους, φαίνεται ότι συνδέεται και με την μείωση των πτήσεων από την Αθήνα προς τα Ιωάννινα. Πέρυσι γίνονταν τρεις πτήσεις σε ημερήσια βάση, ενώ φέτος πραγματοποιούνται δύο.


Έτοιμοι να προσγειωθούν στα Γιάννινα και οι Πολωνοί Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2017 Rating: 5 Μετά την Apollo και τις δανέζικες αερογραμμές, έτοιμοι να προσγειωθούν στα Γιάννινα είναι και οι Πολωνοί. Ένας ακόμη τουριστικός κολο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: