728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Αυταπάτη» οι… business της Fraport με μικρομάγαζα – Η MIG θα αναλάβει την εστίαση στο Άκτιο



Την επέκταση του δικτύου των καταστημάτων εστίασης με τη δημιουργία νέων σημείων στα 14 αεροδρόμια που ανέλαβε η Fraport, ανακοίνωσε η διοίκηση της MIG κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης του ομίλου. Μεταξύ των αεροδρομίων είναι και αυτό του Ακτίου.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Θανάσης Παπανικολάου, υπεγράφη συμφωνία μεταξύ της Fraport και του κλάδου εστίασης του ομίλου MΙG, προκειμένου οι αλυσίδες του τελευταίου (Everest, Flocafe και Goody’s) να αποκτήσουν παρουσία στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται ο γερμανικός όμιλος στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι ο κλάδος εστίασης της MΙG ήδη έχει παρουσία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Διαλύθηκε με αυτό τον τρόπο, η όποια αυταπάτη είχαν μικρομαγαζάτορες της περιοχής, πως η Fraport θα επιλέξει να δουλέψει στο αεροδρόμιο του Ακτίου με «μικρούς» επαγγελματίες της περιοχής, σε ό,τι αφορά την εστίαση.

*Με αναφορές από την έντυπη έκδοση της «Ναυτεμπορικής»



πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/23749-aftapati-oi-businese-aktio-pvk.html
«Αυταπάτη» οι… business της Fraport με μικρομάγαζα – Η MIG θα αναλάβει την εστίαση στο Άκτιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017 Rating: 5 Την επέκταση του δικτύου των καταστημάτων εστίασης με τη δημιουργία νέων σημείων στα 14 αεροδρόμια που ανέλαβε η Fraport, ανακοίνωσε η δι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: