728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νικολόπουλος: «Θα βγει ανακοίνωση για να μην έρχεται τσάμπα ο κόσμος στην παιδιατρική του ΓΝ Πρέβεζας» - Εξελίξεις και στο ΚΥ Πάργας



Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του atpreveza.gr για την παιδιατρική κλινική του ΓΝ Πρέβεζας και το οξύ πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εκεί, υπήρξε επικοινωνία συντάκτη της ιστοσελίδας μας με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Νικολόπουλο, ο οποίος ανέφερε για το ζήτημα:

«Θα μείνει 15 ημέρες χωρίς εφημέρευση. Εφημερεύουν τα γειτονικά νοσοκομεία. Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν με πολλές κλινικές του Νοσοκομείου της Πρέβεζας, της Λευκάδας κ.α. Την Παρασκευή βγαίνει και η προκήρυξη, όπου μέσα έχει και θέση παιδιάτρου για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας».

-Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον για τη θέση τι θα συμβεί;

«Αυτό δεν αποκλείεται, όπως γενικότερα δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τους παιδιάτρους»

-Η 6η ΥΠΕ εξετάζει σε αυτή την περίπτωση τη λύση της συνεφημέρευσης ή κάποιας άλλης μορφής συνεργασίας των κλινικών, με το ΓΝ Λευκάδας;

«Δεν θα προχωρήσουμε σε μία τέτοια λύση. Μίλησα με το διοικητή και είπαμε ενημερωτικά να βγάλει μία ανακοίνωση, ότι το επόμενο διάστημα η κλινική μπορεί να εφημερεύσει συγκεκριμένες ημέρες. Τα γειτονικά Νοσοκομεία της Λευκάδας και της Άρτας εφημερεύουν κανονικά. Για να μην έρχεται… τσάμπα ο κόσμος στην παιδιατρική του Νοσοκομείου. Να ξέρει ο κόσμος για τις εφημερίες. Έχει γίνει και στο παρελθόν αυτό. Παλαιότερα, το καλοκαίρι του 2014 και με τη χειρουργική κλινική υπήρξε τέτοιο θέμα… Τα παιδιά δεν είναι εύκολο να τα κουβαλάς από εδώ και από εκεί».

-Στη χειρουργική κλινική είχε επιλεχθεί παλαιότερα μορφή συλλειτουργίας προσωρινά…

«Τότε είχε επιλεχθεί η λύση αυτή, ήταν περισσότερο ένας συντονισμός, γιατί είχε πρόβλημα και η Λευκάδα. Και είπαμε να μην είναι και τα δύο κλειστά. Αυτές είναι προσωρινές λύσεις, δεν μπορούν να τραβήξουν για μεγάλο διάστημα. Είναι… ασπιρίνες».

-Υπάρχει σκέψη επιστροφής της αποσπασμένης παιδιάτρου που βρίσκεται στα Ιωάννινα;

«Για το θέμα με την παιδίατρο που είχε φύγει από το 2013 και έκανε ειδικότητα, έδωσε εξετάσεις, θα έχει τον τίτλο της καινούριας ειδικότητας και από τον Ιούλιο θα μετακινείται στην Πάργα για να κάνει εφημερίες στο Κέντρο Υγείας ως γενικός γιατρός. Θα παραιτηθεί από την παιδιατρική».


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/23779-nikolopoulos-anakoinosei-gia-6iype.html
Νικολόπουλος: «Θα βγει ανακοίνωση για να μην έρχεται τσάμπα ο κόσμος στην παιδιατρική του ΓΝ Πρέβεζας» - Εξελίξεις και στο ΚΥ Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5 Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του atpreveza.gr για την παιδιατρική κλινική του ΓΝ Πρέβεζας και το οξύ πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εκεί, υ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: