ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Εμφανίζονταν ως ενοικιαστές και άδειαζαν διαμερίσματα!Κλοπές σε 10 νομούς της χώρας, μεταξύ αυτών και στα Γιάννινα, είχαν διαπράξει μέλη σπείρας που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών. Ήδη έχουν συλληφθεί σε Αθήνα και Μεσσηνία δύο άνδρες, ηλικίας 37 και 33 ετών και μια 22χρονη, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν δύο 36χρονους και τρεις γυναίκες ηλικίας 33 , 29 και 22 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της σπείρας είχαν διαπράξει, με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερισμάτων και κατοικιών, 27 κλοπές σε περιοχές των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αττικής, Φθιώτιδας, Λάρισας, Κατερίνης, Ιωαννίνων και Ηρακλείου Κρήτης.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο 33χρονος και η 22χρονη καλούσαν από τα κινητά τους τηλέφωνα, ιδιοκτήτες που ενοικίαζαν ακίνητα, αναζητώντας κυρίως ηλικιωμένους, από τους οποίους προσπαθούσαν να αποσπάσουν πληροφορίες, σχετικά την οικονομική και οικογενειακή τους κατάσταση.

Στη συνέχεια, τα μέλη της σπείρας μετέβαιναν στα σπίτια των ιδιοκτητών, όπου ο 33χρονος και η 22χρονη απασχολούσαν τους ιδιοκτήτες, ενώ την ίδια στιγμή οι συνεργοί τους αφαιρούσαν κοσμήματα και χρήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της σπείρας δρούσαν από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος που είχαν αποκομίσει, ξεπερνά τα 106.000 ευρώ.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45035-2017-06-29-14-07-58.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]