728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πολύ ικανοποιητικό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε Πρέβεζα και Πάργα



Πολύ ικανοποιητικό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε Πρέβεζα και Πάργα

Τα παράλια σε Πρέβεζα και Πάργα γέμισαν από κόσμο που έσπευσε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και να κάνει τις πρώτες “βουτιές” στην θάλασσα.

Και μπορεί τελικά οι διανυκτερεύσεις να κυμάνθηκαν λίγο χαμηλότερα από το 90%(κυρίως λόγω της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων) ωστόσο η κίνηση σύμφωνα με τους επαγγελματίες του τουρισμού ήταν πολύ ικανοποιητική.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης μιλώντας στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζαςχαρακτηρίζει το τριήμερο ως μια πολύ καλή περίοδο για την Πρέβεζα υπογραμμίζοντας ότι πέραν των επισκεπτών από Αθήνα , Βόρειο Ελλάδα και εξωτερικό η περιοχή έγινε προορισμός και για τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας.

Οι νέοι οδικοί άξονες σύμφωνα με τον κ.Χαλκίδη συνέβαλαν ουσιαστικά στην προσέλκυση των “αγορών” αυτών ενώ οι επισκέπτες τους εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον να επιστρέψουν στην Πρέβεζα και για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Για αυξημένη κίνηση στα καταστήματα εστίασης και στα καφέ της Πρέβεζας έκανε λόγο και ο πρόεδρος Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Σπύρος Κόκκαλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την κίνηση του τριημέρου.

Και ο κ.Κόκκαλης εκφράζει την άποψη ότι οι νέοι οδικοί άξονες θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς την Πρέβεζα (κάτι που εξάλλου φάνηκε τόσο την Καθαρά Δευτέρα, όσο το Πάσχα αλλά και την Πρωτομαγιά) με επισκέπτες από κοντινούς προορισμούς που όμως θα τονώσουν την αγορά.


πηγη: http://parganews.com/poly-ikanopiitiko-triimero-tou-agiou-pnevmatos-se-preveza-ke-parga/
Πολύ ικανοποιητικό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε Πρέβεζα και Πάργα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017 Rating: 5 Πολύ ικανοποιητικό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε Πρέβεζα και Πάργα Τα παράλια σε Πρέβεζα και Πάργα γέμισαν από κόσμο που έσπευσε να ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: