728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΠΟΕΔΗΝ: Χωρίς κλιματισμό τα νοσοκομεία- Η κατάσταση στην Ήπειρο



Την πραγματικότητα που βιώνουν οι ασθενείς, οι συγγενείς τους, οι επισκέπτες αλλά και οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία με τα κλιματιστικά είτε να μην δουλεύουν είτε να μην υπάρχουν καταγράφει και δίνει στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ σε πολλά νοσοκομεία του ΕΣΥ ο κεντρικός κλιματισμός είναι χαλασμένος λόγω έλλειψης συντήρησης, ενώ εκτός λειτουργίας είναι και πολλά κλιματιστικά σε κλινικές ή στους χώρους αναμονής των δημόσιων νοσοκομείων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στα κτήρια.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, υπάρχει σύστημα κλιματισμού στις διοικητικές υπηρεσίες, αλλά όχι στις...κλινικές. Εν τούτοις, σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες με ανεμιστήρες.

Στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, πάλι, δεν υπάρχει καθόλου κλιματισμός ούτε και οι σωτήριοι ανεμιστήρες. «Βράζουν οι ασθενείς» λέει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ανάλογη είναι η εικόνα στο νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου η κάλυψη με κλιματιστικά είναι μερική και αφορά λίγες κλινικές.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/44981-2017-06-27-09-12-49.html
ΠΟΕΔΗΝ: Χωρίς κλιματισμό τα νοσοκομεία- Η κατάσταση στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017 Rating: 5 Την πραγματικότητα που βιώνουν οι ασθενείς, οι συγγενείς τους, οι επισκέπτες αλλά και οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία με τα κλιματιστικ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: