728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ: "Ένας κοινός σκοπός, μια βραδιά, δύο συναυλίες!"




ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ:

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & BOGAZ MUSIQUE

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

Ένας κοινός σκοπός, μια βραδιά, δύο συναυλίες!

Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στο Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ. Φρόντζου.


Σε δύο ξεχωριστές συναυλίες, την ίδια βραδιά, θα εμφανιστούν η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους Bogaz Musique και η Γιώτα Νέγκα.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique με τον καθηλωτικό τους ήχο και τον μοναδικό επικοινωνιακό τρόπο στήνουν μια υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με την καθηλωτική ερμηνεία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε εμφάνισή τους είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία.

Η Γιώτα Νέγκα, με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος, θυμάται τραγούδια που αγαπά, με κοινό χαρακτηριστικό τη σπουδαιότητα και την απήχησή τους. Αγαπημένα, ιστορικά τραγούδια κορυφαίων συνθετών, τραγούδια που αποδέχτηκε ως «δώρο» από σπουδαίους δημιουργούς και έγιναν σταθμός στην πορεία της αλλά και απρόσμενες επιλογές, συνθέτουν μία απόλυτα προσωπική συναυλία, από μία σπουδαία φωνή.

Δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες και δύο ξεχωριστές συναυλίες σας περιμένουν σε μία μόνο συναρπαστική βραδιά με σκοπό να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών γιατί ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ είναι ένα από τα Ανοιχτά Θεραπευτικά Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ που απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Πάνω από 900 χρήστες και 1450 γονείς, συγγενείς και φίλοι χρηστών έχουν απευθυνθεί στο Πρόγραμμα το οποίο λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2007

Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ε.Η.Μ. ΦΡΟΝΤΖΟΥ

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή προπώλησης: 12 Ευρώ – Ταμείο: 14 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΚΟΣ ΚΑΙ ROCK


ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ: "Ένας κοινός σκοπός, μια βραδιά, δύο συναυλίες!" Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017 Rating: 5 ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: