728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έκθετη η διοίκηση του Χατζηκώστα για την κατάσχεση.. Η τραγική περιπέτεια της ασθενούς!



Διπλά εκτεθειμένη είναι η διοίκηση του Νοσοκομείου Χατζηκώστα για την κατάσχεση χρημάτων που προορίζονταν για το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Και είναι εκτεθειμένη τόσο έναντι των ίδιων των εργαζομένων που ανέμεναν τέσσερα περίπου χρόνια για να τους αποδοθούν χρήματα από υπερωρίες και νυχτερινά που είχαν παρακρατηθεί παράνομα, αλλά και απέναντι σε μία νέα γυναίκα, που έμεινε ανάπηρη μετά από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Η περιπέτεια που πέρασε η γυναίκα δεν έχει προηγούμενο κα εκτυλίχθηκε με λεπτομέρειες στα δικαστήρια των Ιωαννίνων, τα οποία φυσικά την δικαίωσαν και επιδίκασαν την χρηματική αποζημίωση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της παθούσας Γιώργος Κασιούμης, μιλώντας στο Epiruspost, επεσήμανε ότι επί μήνες επιχειρούσε, να έρθει σε συνεννόηση με την διοίκηση του Νοσοκομείου, ώστε να υπάρξει μία ρύθμιση για την τμηματική καταβολή του ποσού.

Το μόνο που συνάντησε ήταν πλήρη άρνηση!

Στην διοίκηση του Νοσοκομείου, απευθύνθηκε και η ίδια η παθούσα, η οποία απαξιώθηκε πλήρως.

" Η κατάσχεση ήταν φυσική συνέπεια όλων αυτών. Είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις κατασχέσεις μικρών ποσών. Η διοίκηση γνώριζε πλήρως την κατάσταση και δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία η τελευταία εξέλιξη", υπογράμμισε ο κ. Κασιούμης, ο οποίος από τον προηγούμενο Μάρτιο έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η Διοίκηση λοιπόν γνώριζε πλήρως την κατάσταση. Είναι απορίας άξιον, γιατί δεν προχώρησε σε ρύθμιση της οφειλής, όπως της είχε προταθεί πολλές φορές από τον συνήγορο αλλά και την ίδια την παθούσα, όπως είναι απορίας άξιον γιατί δεν έχει κινηθεί εναντίον του γιατρού που έκανε την επέμβαση με αποτέλεσμα την αναπηρία της ασθενούς.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45001-2017-06-28-08-56-04.html
Έκθετη η διοίκηση του Χατζηκώστα για την κατάσχεση.. Η τραγική περιπέτεια της ασθενούς! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017 Rating: 5 Διπλά εκτεθειμένη είναι η διοίκηση του Νοσοκομείου Χατζηκώστα για την κατάσχεση χρημάτων που προορίζονταν για το νοσηλευτικό προσωπικό το...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: