728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση της Εθνοφυλακής στην Ήπειρο



Φωτογραφικό υλικό από την εκπαίδευση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ιωαννίνων, Ηγουμενίτσας, Καλπακίου και Κέρκυρας, η οποία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Η Εθνοφυλακή είναι αναπόσπαστο τμήμα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Είναι μια οργανωμένη στρατιωτική δύναμη, η οποία συμβάλλει στην άμυνα της χώρας. Οι Μονάδες της έχουν την ίδια οργάνωση με τις ενεργές Μονάδες και διαθέτουν οπλικά συστήματα ανάλογα με την αποστολή τους.

Το δυναμικό της αποτελείται από έμπειρους άντρες της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση κατά την εκπλήρωση της στρατιωτικής τους θητείας και με τη συμμετοχή τους σε εθνικές ασκήσεις στο διάστημα της εφεδρείας τους και συνεχίζουν να εκπαιδεύονται στο πλαίσιο της αποστολής των Μονάδων τους.









πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/44350-2017-05-21-10-15-29.html
Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση της Εθνοφυλακής στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαΐου 21, 2017 Rating: 5 Φωτογραφικό υλικό από την εκπαίδευση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ιωαννίνων, Ηγουμενίτσας, Καλπακίου και Κέρκυρας, η οποία ολοκληρώθηκε τις π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: