728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι ρεμπετόφιλοι τραγούδησαν στις φυλακές Σταυρακίου



Οι ρεμπετόφιλοι των Ιωαννίνων είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ρεμπέτικα τραγούδια που δημιουργήθηκαν μέσα από τις φυλακές, εδώ και δεκαετίες, στο φυσικό τους χώρο, με θεατές κρατούμενους και υπαλλήλους του σωφρονιστικού καταστήματος Σταυρακίου.

Ρεμπέτες και κρατούμενοι τραγούδησαν ρεμπέτικα που εκφράζουν τη ζωή, τις σχέσεις των ανθρώπων του ''περιθωρίου'', της παρανομίας και της φυλακής, θυμίζοντάς μας ότι η τέχνη είναι παντού και δείχνει στον άνθρωπο το δρόμο για την κάθαρση.

"Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς του Συλλόγου Ρεμπετόφιλων Ιωαννίνων που έπαιξαν αφιλοκερδώς και έδωσαν την ευκαιρία στους κρατούμενους να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματά τους και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσής τους αλλά και να αναζωπυρώσουν την ελπίδα τους για μια καινούργια ευκαιρία στη ζωή τους", σημειώνεται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης των Φυλακών.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/ekdiloseis/44056-2017-05-04-08-28-44.html
Οι ρεμπετόφιλοι τραγούδησαν στις φυλακές Σταυρακίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017 Rating: 5 Οι ρεμπετόφιλοι των Ιωαννίνων είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ρεμπέτικα τραγούδια που δημιουργήθηκαν μέσα από τις φυλακές, εδώ και δεκα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: