728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δεμάτι: Έκλεψαν 84χρονο μέσα στο σπίτι του



Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνες αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από σπίτι στο Δεμάτι Ιωαννίνων.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, δύο έλληνες, ηλικίας 63 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και δύο ακόμα συνεργούς τους (έναν 32χρονο άνδρα και μία 30χρονη γυναίκα), τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Πιο συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού, μπήκαν σε σπίτι 84χρονου ημεδαπού στο Δεμάτι Ιωαννίνων και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και μία τσάντα που περιείχε προσωπικά έγγραφα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή των δραστών μέρος των κλοπιμαίων καθώς και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διάπραξης της κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση και οι έρευνες ενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/44268-demati-klopi-84xronos.html
Δεμάτι: Έκλεψαν 84χρονο μέσα στο σπίτι του Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5 Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνες αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: