728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ιόνια οδός: Τα βλέμματα τώρα στο τμήμα Αμφιλοχία-παράκαμψη Άρτας (video)




Στο κατασκευαστικό κομμάτι της Ιόνιας, τρία είναι πλέον τα τμήματα που έχουν απομείνει με πιο σημαντικό κομμάτι αυτό της σύνδεσης της παράκαμψης της Αμφιλοχίας, μέχρι την παράκαμψη της Αρτας.


Σημαντικό τμήμα των εργασιών έχει απομείνει, μιας και εδώ μια απαλλοτρίωση καθυστέρησε αρκετά την παράδοση ενός τμήματος συνολικά 27,5 χιλιομέτρων.


Η Νέα Οδός υπολογίζει πως το τμήμα αυτό θα δοθεί μέχρι το καλοκαίρι και σίγουρα πριν εκπνεύσουν οι προθεσμίες του Αυγούστου, που συνδέονται και με ρήτρες. Οπότε τα συνεργεία επιδίδονται σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για την έγκαιρη ολοκλήρωση. Το ίδιο περίπου διάστημα πρόκειται να παραδοθεί το τμήμα Πέρδικα-Εγνατία οδός και στα τέλη Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός τα πρώτα δέκα χιλιόμετρα του δρόμου, από το Αντίρριο μέχρι την σήραγγα της Κλόκοβας.


Δείτε το timelapse video από τις εργασίες:

πηγη:http://prevezabest.blogspot.gr/2017/04/video_20.html?spref=fb
Ιόνια οδός: Τα βλέμματα τώρα στο τμήμα Αμφιλοχία-παράκαμψη Άρτας (video) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017 Rating: 5 Στο κατασκευαστικό κομμάτι της Ιόνιας, τρία είναι πλέον τα τμήματα που έχουν απομείνει με πιο σημαντικό κομμάτι αυτό της σύνδεσης της...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: