728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στο Μαραθώνιο της Βαρκελώνης δύο αθλητές από Πρέβεζα και Πάργα



Ανάμεσά τους και δύο αθλητές από το Νομό Πρέβεζας, ο αντιπρόεδρος του ναυτικού ομίλου Πάργας Αχιλλέας Δημάκος και ο προπονητής του ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ του τμήματος στίβου Δημήτρης Γεωργοπέτρης, οι οποίοι έζησαν τη μοναδική αυτή εμπειρία.

«Νιώσαμε όλοι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, όπου χιλιάδες θεατές ήταν από την αρχή έως το τέλος δίπλα μας και μας χειροκροτούσαν» ανέφεραν οι δύο δρομείς για τη μοναδική αυτή εμπειρία, σημειώνοντας πως ο μαραθώνιος έγινε σε μια πανέμορφη διαδρομή εξ ολοκλήρου μέσα στην πόλη και περνώντας από όλα τα αξιοθέατα.

Για την ιστορία ο κ. Δημάκος σημείωσε χρόνο 3 ώρες και 1 λεπτό και ο κ. Γεωργοπέτρης 3 ώρες και 6 λεπτά, ενώ μαζί τους ήταν και ο πρώην διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος, ο οποίος τελικά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.






πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/athlitismos/item/22638-marathwnios.html
Στο Μαραθώνιο της Βαρκελώνης δύο αθλητές από Πρέβεζα και Πάργα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017 Rating: 5 Ανάμεσά τους και δύο αθλητές από το Νομό Πρέβεζας, ο αντιπρόεδρος του ναυτικού ομίλου Πάργας Αχιλλέας Δημάκος και ο προπονητής του ΑΟ ΠΡΕ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: