728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κτηνοτρόφος καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό του σκύλου του στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας



Η ποινή είναι χωρίς αναστολή καθώς ο δράστης είχε καταδικαστεί για άλλο αδίκημα – επίθεση σε άνθρωπο

Με ποινή φυλάκισης 12 μήνες και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσπρωτίας ο άνδρας που πριν από περίπου ένα χρόνο στο χωριό Μαργαρίτι Θεσπρωτίας έσπασε στο ξύλο τον σκύλο του επειδή πλησίασε τα αρνάκια τα οποία ξεφόρτωνε από το όχημα του.

Τον κτηνοτρόφο που γρονθοκοπούσε ρίχνοντας στον δικό του σκύλο μπουνιές στο κεφάλι κατήγγειλε στην Αστυνομία γείτονας του δράστη ο οποίος είδε τι έγινε και ζήτησε τη βοήθεια του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας (Φ.Σ.Θ.) για το πώς να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Έτσι μετά την καταγγελία σχηματίστηκε δικογραφία.

Η συγκεκριμένη ποινή (εξαγοράσιμη) είναι χωρίς αναστολή καθώς ο δράστης είχε καταδικαστεί για άλλο αδίκημα – επίθεση σε άνθρωπο – και του είχε επιβληθεί ήδη ποινή με αναστολή την οποία και έσπασε όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr ο Βασίλης Κόρπας εκ μέρους του Φιλοζωικού Σωματείου Θεσπρωτίας.


πηγη: http://www.fanaripress.gr/thesprotia/ktenotrophos-katadikasteke-gia-ton.html
Κτηνοτρόφος καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό του σκύλου του στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαρτίου 18, 2017 Rating: 5 Η ποινή είναι χωρίς αναστολή καθώς ο δράστης είχε καταδικαστεί για άλλο αδίκημα – επίθεση σε άνθρωπο Με ποινή φυλάκισης 12 μήνες και χρημ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: