728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο αυριανος αγωνας ας φέρει το κυπελλο στην Πάργα



Αύριο, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, ο Απόλλων Πάργας θα αγωνιστεί στον έκτο τελικό της ιστορίας του. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας Ολυμπιονίκου "Αθανασίας Τσουμελέκα".

Αντίπαλός του Απόλλωνα Πάργας, στο φετινό τελικό, θα είναι ο πρωτοπόρος της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Πανελευκάδιο που είναι σχεδόν πρωταθλητής και «με το ένα πόδι» στη Γ΄Εθνική. Επομένως, στο παιχνίδι αυτό, απέναντι σε έναν τόσο σημαντικό αντίπαλο, οι παίκτες του Γιώργου Μουστάκα, καλούνται να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο, ότι θέλουν πιο πολύ το κύπελλο από ό,τι οι αντίπαλοί τους, κατακτώντας το! Ας τους εμψυχώσουμε με μια φωνή: Καλή Επιτυχία!

Ας υπερισχύσει το πάθος για τον αθλητισμό και ας επικρατήσει η αγωνιστική πειθαρχία, καθώς και η αυτοσυγκέντρωση, συστατικά τα οποία κρίνονται ζωτικής σημασίας για την απόδοση της ομάδας.

Ας μην ξεχνάμε πως η τελευταία –μέχρι πρότινος -συμμετοχή του Απόλλωνα Πάργας στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ήταν αυτή του 2008,  Οι αναμνήσεις ξαναγυρνούν, καλούμενη η ομάδα να αντιμετωπίσει αύριο και πάλι τον αντίπαλό της από τη Λευκάδα.

Μπορεί το 2017, από πλευράς του Απόλλωνα, τούτη τη φορά, ο Πανλευκάδιος να φαντάζει ως ένας δυνατός αντίπαλος, όμως έχει τη δύναμη η ομάδα μας να κατακτήσει μια ακόμα φορά το κύπελλο!

Από την πλευρά της η διοίκηση, όπως και η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πάργας, έχουν διασφαλίσει την κατάλληλη προετοιμασία των παικτών! Εμπρός Παργινοί Φιλάθλοι, ας ευχηθούμε στην ομάδα μας :

«με τη Νίκη!»

«Πάμε Απολλωνάρα για κύπελλο!»
Ο αυριανος αγωνας ας φέρει το κυπελλο στην Πάργα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017 Rating: 5 Αύριο, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, ο Απόλλων Πάργας θα αγωνιστεί στον έκτο τελικό της ιστορίας του. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: