728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εντοπίστηκε το σκάφος με περίπου 110 παράτυπους μετανάστες δυτικά των Παξών





Εντοπίστηκε πριν λίγο το σκάφος με τους περίπου 110 παράτυπους μετανάστες που επέβαιναν σε αυτό, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο, 32 ναυτικά μίλια δυτικά των Παξών.
Κάποιος από τους επιβαίνοντες, είχε νωρίτερα καλέσει με κινητό τηλέφωνο σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, αναφέροντας ότι το σκάφος στο οποίο επιβαίνει ο ίδιος και άλλα άτομα είναι ακυβέρνητο και σε δυσχερή θέση.
Στην περιοχή επικρατούν νότιοι άνεμοι 6 με 7 μποφόρ. '
'Αμεσα κινητοποιήθηκε ο θάλαμος επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας που δέσμευσε τρία μεγάλα πλοία (δύο φορτηγά και ένα δεξαμενόπλοιο) στην περιοχή, τα οποία μετά από ώρα, εντόπισαν το σκάφος με τους παράτυπους μετανάστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι 110 μετανάστες έχουν επιβιβαστεί στο φορτηγό πλοίο SIGNAL PUMA το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα τους αποβιβάσει στο λιμάνι της Πάτρας


Εντοπίστηκε το σκάφος με περίπου 110 παράτυπους μετανάστες δυτικά των Παξών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017 Rating: 5 Εντοπίστηκε πριν λίγο το σκάφος με τους περίπου 110 παράτυπους μετανάστες που επέβαιναν σε αυτό, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο, 32 να...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: