728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά μηνύματα από την Αυστρία για τον τουρισμό της περιοχή μας



Εξαιρετικά ήταν τα μηνύματα για την Ελλάδα από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien Messe, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη από τις 12 έως τις 15 Ιανουαρίου 2017. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα και για το Ν. Πρέβεζας, τη Λευκάδα και τη Βόρεια Αιτ/νία, που ποντάρουν πολλά στο αεροδρόμιο του Ακτίου.

Η Ferien, η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Κεντρικής Ευρώπης με τη συμμετοχή 700 εκθετών από 70 χώρες και την οποία επισκέφθηκαν 149.700 επισκέπτες, δίνει κάθε χρόνο το στίγμα και τις τάσεις για τη τουριστική περίοδο που ξεκινά.

Σε ιδιαίτερη συνάντηση της Προϊσταμένης του ΕΟΤ Αυστρίας κας Καλλιόπης Κουρούσια και του υπεύθυνου Τύπου κ. Ιωάννη Ραφαλιά με τη Διευθύντρια της Αustrian Αirlines-Μy Ηoliday κα Zierhut, ειπώθηκε πως η Πρέβεζα, η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Κρήτη θα αποτελούν «αγαπημένους» προορισμούς των Αυστριακών και αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα λόγω της αυξημένης ζήτησης η εταιρεία έχει ήδη αυξήσει τόσο το πτητικό της πρόγραμμα όσο και το δυναμικό θέσεων της εταιρείας από Βιέννη αλλά και από περιφερειακά αεροδρόμια της Αυστρίας προς διάφορους ελληνικούς προορισμούς (Ρόδο , Ηράκλειο, Κέρκυρα, Χανιά και Πρέβεζα).





πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/21931-idiaiteros-enthryntika-minimata.html#.WIDkD9IhzN4.facebook
Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά μηνύματα από την Αυστρία για τον τουρισμό της περιοχή μας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017 Rating: 5 Εξαιρετικά ήταν τα μηνύματα για την Ελλάδα από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien Messe, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη από τις 12 έω...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: