728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τον βιολογικό



Eγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, η τροποποίηση- ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων της υπάρχουσας Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικού Καθαρισμού) της Πάργας στη θέση «Βαρκά».

Με τον τρόπο αυτό έκλεισε μια εκκρεμότητα που υπήρχε από το 2013 ενώ συνάμα λαμβάνεται μέριμνα για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης με βάση τα αποχετευτικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας με αφορμή τη εξέλιξη αυτή δήλωσε: «Με την ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων του Βιολογικού Καθαρισμού της Πάργας έληξε μια σοβαρή εκκρεμότητα που υπήρχε από το 2013.

Ο Δήμος μας κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία της μονάδας.

Είναι σημαντικό ότι οι νέοι περιβαλλοντικοί όροι, που θα ισχύουν για τα επόμενα 10 χρόνια, λαμβάνουν υπόψη και την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης σε οικισμούς της Πάργας με βάση το έργο που είναι σε εξέλιξη».



πηγη: http://www.epiruspost.gr/ipiros/preveza/42370-2017-01-19-12-09-55.html#.WICst7UYmRE.facebook
Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τον βιολογικό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017 Rating: 5 Eγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, η τροποποίηση- ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων της υπάρχουσας ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: