728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τον πατέρα Αντώνιο τίμησε ο Δήμος Πωγωνίου



Επίτιμο Δημότη ανακήρυξε ο Δήμος Πωγωνίου τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου ως δείγμα αναγνώρισης της πολύτιμης κοινωνικής του προσφοράς, παραδίδοντάς του συγχρόνως τιμητική πλακέτα.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την ΕΡΑ Ιωαννίνων και το Π.Κ.Δ.Ι. και η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα υπέρ της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο Πατέρας Αντώνιος ίδρυσε το 2013 Παράρτημα της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή και προσφέρει καταφύγιο σε δεκάδες παιδιά που γνώρισαν την άσχημη πλευρά της ζωής.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στη δράση του Πατέρα Αντώνιου και της «Κιβωτού του Κόσμου» και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Πωγωνίου θα συνεχίζει να στηρίζει το πολύτιμο αυτό έργο, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή.

Τον πάπυρο με την απόφαση ανακήρυξής του ως επίτιμου Δημότη, παρέδωσε στον Πατέρα Αντώνιο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Μάτσιας.

Ο κ. Μάτσιας επεσήμανε τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού και έκανε λόγο για το θαύμα της αγάπης.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/ekdiloseis/42095-2017-01-03-12-24-41.html#.WGuY4H_B0LM.facebook
Τον πατέρα Αντώνιο τίμησε ο Δήμος Πωγωνίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2017 Rating: 5 Επίτιμο Δημότη ανακήρυξε ο Δήμος Πωγωνίου τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου ως δείγμα αναγνώρισης της πολύτιμης κοινωνικής του προσφοράς, π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: