728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τριάντα αστυνομικοί για την Ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή!



Στη σύσταση ομάδας ταχείας επέμβασης η οποία θα μετέχει στην Ευρωπαική Συνοριοφυλακή, προχωρά η Ελλάδα.

Με κατεπείγουσα διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούνται οι πρώτοι 50 συνοριοφύλακες και λιμενικοί για την σύσταση της νέας ομάδας ταχείας επέμβασης που οφείλει να έχει η Ελλάδα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, στα πλαίσια της σύστασης της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής.

Το νεοϊδρυθέν αυτό σώμα των 50 αντρών και γυναικών, τίθεται άμεσα στη διάθεση του νέου Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ένωση Συνοριακών Φυλάκων, τριάντα άνδρες και γυναίκες από την ΕΛΑΣ και είκοσι από το Λιμενικό, θα απαρτίζουν αρχικώς τη νέα ομάδα ταχείας επέμβασης.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με την διαταγή του κοινοποιεί τις ειδικότητες που κατανέμονται και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την συμμετοχή στην ανωτέρω προκήρυξη των συνοριοφυλάκων και του λοιπού προσωπικού.

Η διαταγή απευθύνεται αποκλειστικά λόγω αντικειμένου στις Υπηρεσίες Ελέγχου διαβατηρίων, στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών Αττικής και Θεσσαλονίκης, στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης και στα Τμήματα αλλοδαπών. Η προθεσμία είναι περιορισμένη καθώς μέχρι τις 8 Ιανουαρίου οι κατάλογοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42114-2017-01-04-21-00-04.html#.WG1inyG38tU.facebook
Τριάντα αστυνομικοί για την Ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017 Rating: 5 Στη σύσταση ομάδας ταχείας επέμβασης η οποία θα μετέχει στην Ευρωπαική Συνοριοφυλακή, προχωρά η Ελλάδα. Με κατεπείγουσα διαταγή του Αρχηγ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: