728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Νίκος Ζαχαριάς νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Πάργας «Δυνατά για μια νέα αρχή»



Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Δήμου Πάργας «Δυνατά για μια νέα αρχή»:

« Ύστερα από την αποδοχή της παραίτησης του επικεφαλής της παράταξης «Δυνατά για μια νέα αρχή» κ. Ράπτη Αθανασίου, συνήλθαν σε συνεδρίαση οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Πάργας, στις 10.12.2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Πάργας, με σκοπό την εκλογή του νέου επικεφαλής της παράταξης, σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ.3 του Ν.3852/2010.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, που εξελέγησαν με την παράταξη «Δυνατά για μια νέα αρχή». Παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Γρηγορίου Αθηνά, Δημητρίου Γεώργιος, Ζαχαριάς Νικόλαος, Κοντοδήμα Ευφροσύνη, Μάρκου Δημήτριος, Μίχας Σπυρίδων, Πάντας Βασίλειος, Τσούτσης Δημήτριος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αχερουσίας Γκιώντας Γεώργιος. Μετά από ψηφοφορία των παρόντων Δημοτικών Συμβούλων ως επικεφαλής την παράταξης εξελέγη παμψηφεί ο κ. Ζαχαριάς Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Πάργας Δήμου Πάργας.

Στη συνεδρίαση αυτή, αποφασίστηκε ακόμα ότι, σε περίπτωση απουσίας του επικεφαλής της παράταξης από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη θέση του θα αναπληρώνει ο Δημοτικός Σύμβουλος που έχει λάβει το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Η ανωτέρω απόφαση ελήφθη για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ .Πάργας.

Τέλος, τέθηκαν εκ νέου οι στόχοι της μελλοντικής υπόστασης και δράσης της παράταξης, οι οποίοι παρατίθενται συνοπτικά:



ü Υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των συνδημοτών μας μέσα από θέσεις και προτάσεις καθαρές, ανιδιοτελείς και απαλλαγμένες από μικροπολιτικά συμφέροντα, σκοπιμότητες και πελατειακές λογικές.

ü Διατύπωση σαφών θέσεων γύρω από τα κοινωνικά ζητήματα της υγείας, της απασχόλησης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της διαχείρισης των στερεών και υγρών αποβλήτων του Δήμου μας.

ü Στήριξη των πρωτοβουλιών και των έργων ανάπτυξης, των δράσεων τουριστικής και πολιτιστικής ανάδειξης της περιοχής μας, αλλά και των δομών αλληλεγγύης.

ü Διεκδίκηση ενός μοντέλου ανάπτυξης του Δήμου μας ως φορέα ουσιαστικής αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων, κοινωνικής, πολιτιστικής, τουριστικής και οικονομικής προόδου.

Τα μέλη της Παράταξης

«Δυνατά για μια νέα αρχή».


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/21579-nikos-zaxarias-neos-epikefalis-tis-dimotikis-paratksis.html#.WFEnGSH0HJU.facebook
Ο Νίκος Ζαχαριάς νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Πάργας «Δυνατά για μια νέα αρχή» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2016 Rating: 5 Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Δήμου Πάργας «Δυνατά για μια νέα αρχή»: « Ύστερα από την αποδοχή της παραίτησ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: