728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μάθημα εγκληματολογίας στους αστυνομικούς της Ηπείρου..



Η εξιχνίαση του εγκλήματος, αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε και αφορούσε αποκλειστικά και μόνο αστυνομικούς.

Η διάλεξη οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και είχε ως κύριο στόχο την ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού, σε θέματα ιατροδικαστικής φύσεως και εξερεύνησης του τόπου του εγκλήματος.

Το θέμα ανέπτυξε ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης ενώ την διάλεξη παρακολούθησε αστυνομικό προσωπικό υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.




πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/41455-2016-11-22-14-26-27.html#.WDRVr2MwWKs.facebook
Μάθημα εγκληματολογίας στους αστυνομικούς της Ηπείρου.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016 Rating: 5 Η εξιχνίαση του εγκλήματος, αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε και αφορούσε αποκλειστικά και...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: