728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σύστημα προσέγγισης ως τον Ιούνιο στο αεροδρόμιο



Τον Ιούνιο του 2017 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση συστήματος προσέγγισης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα HORIZON.

Πρόκειται για το γνωστό έργο το οποίο είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις του Δήμου Ιωαννιτών, όταν είχε την ενημέρωση περί απένταξης των Ιωαννίνων.

Το έργο βέβαια, όπως είχε αποκαλύψει προ μηνών το Epiruspost υλοποιούνταν κανονικά χωρίς ποτέ να έχουν επανταχθεί τα Ιωάννινα.

Προ ημερών ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος είχε καταθέσει ερώτηση προς τον διοικητή της ΥΠΑ, ο οποίος απαντώντας εγγράφως διαβεβαιώνει ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2017.

Μάλιστα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, το σχέδιο των διαδικασιών για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων παρουσιάστηκε σε σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχαν ο Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας καθώς και ο αερομεταφορέας που επιχειρεί.

"Στην εν λόγω σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι οι νέες διαδικασίες θα επιφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στους περιορισμούς και τα ελάχιστα των ήδη υφισταμένων συμβατικών διαδικασιών οι οποίες βασίζονται στο λειτουργούν σύστημα VOR/DME του αεροδρομίου" σημειώνεται στην απαάντηση του διοικητή της ΥΠΑ.

Σημειώνεται ακόμη ότι το έργο εξελίσσεται κανονικά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και προβλέπεται να έχει αποπεραρωθεί τον Ιούνιο του 2017.

Στην ίδια επιστολή σημειώνει ότι η μετεγκατάσταση του πύργου ελέγχου του αεροδρομίου θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/autodioikisi/41169-2016-11-07-11-52-45.html#.WCBrIggBY5o.facebook
Σύστημα προσέγγισης ως τον Ιούνιο στο αεροδρόμιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2016 Rating: 5 Τον Ιούνιο του 2017 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση συστήματος προσέγγισης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το οποίο χρηματοδοτείτα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: