728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το ΤΕΙ Ηπείρου υποδέχθηκε τους πρωτοετείς σπουδαστές



Με μία όμορφη γιορτή το ΤΕΙ Ηπείρου και οι τοπικές αρχές υποδέχθηκαν τους πρωτοετείς σπουδαστές.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου Ευριπίδης Γλαβάς, ο οποίος καλωσόρισε και ευχήθηκε στους φοιτητές καλές σπουδές, να έχουν μια δημιουργική φοιτητική ζωή αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που θα τους δοθούν.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αρταίων αφού παρουσίασε συνοπτικά το Δήμο και τις δυνατότητές του, τα μνημεία και τα αξιοθέατα, υπογράμμισε προς τους πρωτοετείς φοιτητές πως «με τη φοίτησή σας εδώ γίνεστε αυτομάτως πρεσβευτές της Άρτας σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και γίνεστε μέρος της προσπάθειας του Δήμου μας για προβολή της περιοχής μας με το σύνθημα ‘’ΑΡΤΑ - ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΟΧΩΝ¨. Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτή για τα προβλήματα σας και τις ιδέες σας τις οποίες έχουμε ανάγκη για να πάμε μπροστά με όχημα εσάς, τη νέα γενιά!».

Παράλληλα, ο κ. Τσιρογιάννης στάθηκε στη σημασία της παρουσίας του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα, καθώς και στη δυναμική του Ιδρύματος, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Δήμο, η οποία όπως τόνισε έχει κοινό παρονομαστή την ανάπτυξη της περιοχής.

Επίσης, τους φοιτητές καλωσόρισαν οι Πρόεδροι των τριών τμημάτων που εδρεύουν στην Άρτα:
Μενέλαος Θεοχάρης, αν. Πρόεδρος του τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων,
Νίκος Αντωνιάδης, Πρόεδρος του τμ. Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ και
Σίσυ Θεοδοσίου, Πρόεδρος του τμ. Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας, ο αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Αναστάσιος Τσίνας καθώς και μέλη του εκπαιδευτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ηπείρου Κυριακούλα Κουτσούμπα.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/paideia/40700-2016-10-13-08-24-44.html#.V_9E4qPT0OA.facebook
Το ΤΕΙ Ηπείρου υποδέχθηκε τους πρωτοετείς σπουδαστές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016 Rating: 5 Με μία όμορφη γιορτή το ΤΕΙ Ηπείρου και οι τοπικές αρχές υποδέχθηκαν τους πρωτοετείς σπουδαστές. Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΤΕ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: