ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Στέγη για τους φοιτητές αναζητά το Πανεπιστήμιο... Η κρίση χτυπά και τις σπουδές!Δωμάτια για την στέγαση φοιτητών αναζητά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες, κυρίως των πρωτοετών.

Στην πρώτη δημόσια πρόσκληση δεν υπήρξε ενδιαφέρον από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις συγκοτημάτων δωματίων, γεγονός που έχει προβληματίσει τις Πρυτανικές Αρχές.

Έτσι δόθηκε παράταση μέχρι την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου με σκοπό να μισθωθούν δωμάτια ως τις 30 Ιουνίου.

Ο Πρύτανης απευθυνόμενος προς τους επιχειρηματίες της πόλης σημείωσε ότι το Πανεπιστήμιο είναι απολύτως συνεπές στις οικονομικές υποχρεώσεις, θέλοντας έτσι να στείλει το μήνυμα ότι όσοι προχωρήσουν σε μίσθωση δεν έχουν να φοβούνται για την είσπραξη των χρημάτων.

Στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου φιλοξενούνται 730 φοιτητές παλιότερων ετών. Έχουν καλυφθεί ουσιαστικά σχεδόν όλα τα αιτήματα.

Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός ότι πολλοί φοιτητές, λόγω της οικονομικής κρίσης, υποχρεώνονται είτε να διακόψουν τις σπουδές τους, είτε να έρχονται στα Γιάννινα μόνο κατά τις εξεταστικές περιόδους.πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/40698-2016-10-13-06-45-54.html#.V_80z09UrUM.facebook
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]