728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στάσεις λεωφορείων, πραγματικά κοσμήματα!



Λίγα υλικά, πολύ μεράκι και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.. Είναι οι νέες στάσεις που παρέδωσε ο Δήμος Γεωργίου Καραισκάκη στους κατοίκους της περιοχής.

Η πρώτη κατασκευάστηκε στην Παναγιά Διασέλλου και εξυπηρετεί κυρίως τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που μετακινούνται καθημερινά με το λεωφορείο.

Η δεύτερη εξυπηρετεί πάλι ιδιαίτερα μαθητές της Τοπικής Κοινότητας Διχομοιρίου που αναγκάζονται να μετακινούνται στα σχολεία της Άνω Καλεντίνης αλλά και δημότες που μετακινούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Η τρίτη στάση εξυπηρετεί δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων Άνω Πέτρας ( Οικισμός Σέλινα ) και Τοπικής Κοινότητας Διασέλλου.

Η προσπάθεια θα έχει και συνέχεια με βάση τις ανάγκες του πληθυσμού και τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τα Τοπικά Συμβούλια. Προτεραιότητα πάντως δίνεται στα χωριά από όπου μετακινούνται καθημερινά μαθητές. Ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει ανάλογες στάσεις στην Άνω Καλεντίνη , στο Αστροχώρι και στην Άνω Πέτρα.






Στάσεις λεωφορείων, πραγματικά κοσμήματα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016 Rating: 5 Λίγα υλικά, πολύ μεράκι και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.. Είναι οι νέες στάσεις που παρέδωσε ο Δήμος Γεωργίου Καραισκάκη στους κατοίκους της π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: