728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νεκρός βρέθηκε ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν



Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν κι αναζητούνταν στην Άρτα.

Ο 79χρονος εντοπίστηκε από ψαρά στην περιοχή της Κορωνησίας, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Ο θάνατος του από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να προήλθε από πνιγμό.

Ήδη η σορός του έχει μεταφερθεί στα Γιάννενα προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή. Να θυμίσουμε ότι από το πρωί του Σαββάτου είχε ξεκινήσει επιχείρηση από τις αρχές, τόσο από την στεριά όσο και από την θάλασσα, αφού ο 79χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Παρασκευής.

Προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στην ακτή στην περιοχή της Σαλαώρας, όπου και επικεντρώθηκαν οι έρευνες, οι οποίες κράτησαν έως αργά εχθές το βράδυ.

Στις έρευνες συμμετείχε η Αστυνομία και το Λιμενικό αλλά και δύτες από την ΛΕΚ Πρέβεζας. Σήμερα τα ξημερώματα δυστυχώς ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός. Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/39992-2016-09-04-09-23-20.html
Νεκρός βρέθηκε ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2016 Rating: 5 Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν κι αναζητούνταν στην Άρτα. Ο 79χρονος εντοπίστηκε από ψαρά στην περιοχή της Κορ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: