728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανοίγουν ΚΕΠ για τους δανειολήπτες


Σε ποιες περιοχές θα λειτουργήσουν

 

 


Με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ ύψους 15 εκατ. ευρώ ξεκινούν οι διαδικασίες για τη λειτουργία σε όλη τη χώρα των 30 Κέντρων Ενημέρωσης - Υποστήριξης Δανειοληπτών.

Τα ΚΕΥΔ επιδοτούνται με κοινοτικά κονδύλια και το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, όπως αποκαλύπτει το «Εθνος», δημοσίευσε τη σχετική πρόσκληση ώστε η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους να υποβάλει τις προτάσεις για το στήσιμο του δικτύου σε 24 περιφερειακές ενότητες. Η ΕΓΔΙΧ είναι αρμόδια για τη λειτουργία αυτών των κέντρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 30 ΚΕΥΔ θα ανοίξουν τον Ιανουάριο και θα στελεχωθούν με 120 άτομα. Το κάθε κέντρο θα απασχολεί τουλάχιστον τέσσερα εξειδικευμένα στελέχη (πτυχίο Νομικής, Οικονομικών Επιστημών και Κοινωνικών Επιστημών κ.λπ.) και η πρόσληψή τους θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ. Τα γραφεία θα στεγαστούν σε κτίρια των δήμων, των περιφερειών και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση πόρων. Θα αποτελούν ουσιαστικά τον οικονομικό και νομικό σύμβουλο των νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών ως προς τη διαχείριση των χρεών τους προς τις τράπεζες.

Τα κέντρα θα λειτουργήσουν: 

Τρία στον κεντρικό τομέα Αττικής
Δύο στον βόρειο τομέα Αθηνών
Τρία στη Θεσσαλονίκη

Από ένα κέντρο σε: 

Δυτικό τομέα Αθηνών
Νότιο τομέα Αθηνών
Ανατολική Αττική
Δυτική Αττική
Πειραιά
Έβρο
Καβάλα
Ημαθία
Σέρρες
Κοζάνη
Ιωάννινα
Λάρισα
Μαγνησία
Εύβοια
Αχαϊα
Αιτωλοακαρνανία
Κόρινθο
Μεσσηνία
Ρόδο
Ηράκλειο
Χανιά
 
πηγη:http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2381802/anigoun-kep-gia-tous-danioliptes
Ανοίγουν ΚΕΠ για τους δανειολήπτες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2016 Rating: 5 Σε ποιες περιοχές θα λειτουργήσουν     Με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ ύψους 15 εκατ. ευρώ ξεκινούν οι διαδικασίες για τη λειτουργία σε ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: