728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

656 θέσεις Κοινωφελούς στους Δήμους των Ιωαννίνων



656 θέσεις κοινωφελούς εργασίας κατανέμονται στους Δήμους του Νομού Ιωαννίνων, όσες δηλαδή είχαν καλυφθεί και από το προηγούμενο πρόγραμμα.

Την κατανομή των θέσεων γνωστοποίησε η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, μετά τη συνάντηση που είχε με την Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας και στα Προγράμματα του ΟΑΕΔ για τους ανέργους άνω των 50 ετών.

Επίσης στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα των κριτηρίων επιλογής στα Προγράμματα του ΟΑΕΔ για τους ΑμεΑ.

Η Αν. Υπουργός ενημέρωσε τη βουλευτή για μια σειρά ζητημάτων, για το σχεδιασμό του Υπουργείου σχετικά με την καταπολέμηση της ανεργίας, όπως επίσης και για τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει για την όσο δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των πόρων για τα τρέχοντα αλλά και τα μελλοντικά προγράμματα εργασίας και απασχόλησης.

Τέλος η κ. Αντωνοπούλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που είναι έτοιμο προς προκήρυξη και αφορά στην απασχόληση εργατικού δυναμικού στο σύνολο των Δήμων της Επικράτειας, οι θέσεις του οποίου προβλέπονται για το Νομό Ιωαννίνων, παρουσιάζονται παρακάτω:

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 440
ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ 57
ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ 38
ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ 34
ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 24
ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 23
ΔΗΜΟΣ Β. ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 22
ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ 18
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 656



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/40248-koinofelis-ergasia-nomos-ioanninon-katanomi.html
656 θέσεις Κοινωφελούς στους Δήμους των Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2016 Rating: 5 656 θέσεις κοινωφελούς εργασίας κατανέμονται στους Δήμους του Νομού Ιωαννίνων, όσες δηλαδή είχαν καλυφθεί και από το προηγούμενο πρόγραμμ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: