728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Οι «Γεύσεις του τόπου μας» επιστρέφουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ!!!

Οικοδεσπότης θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος,ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιώργος Λιανός θα δημιουργήσουν ομάδες για την «Μάχη των Μασάει»




Οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την επιτυχημένη πορεία των δύο προηγούμενων ετών, επιστρέφουν για τρίτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30-18.30.
Τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα, που θα φιλοξενήσει για ακόμα μια φορά την εκδήλωση, στην οποία οικοδεσπότης θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.Ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιώργος Λιανός θα δημιουργήσουν ομάδες με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και ...
κληρωθεί στο διαγωνισμό η «Μάχη των Μασάει» και θα διαγωνιστούν για το ποιος θα ετοιμάσει την πιο γευστική συνταγή, χρησιμοποιώντας εκλεκτά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα!Οι κουτάλες θα ξεκινήσουν και θα σταματήσουν με το σύνθημα του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ο οποίος θα επιβλέπει την όλη διαδικασία αλλά και θα κρίνει, με τη βοήθεια του κοινού, τις νικήτριες ομάδες που θα κερδίσουν προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ. Ταυτόχρονα, όσοι επισκεφθούν το χώρο της εκδήλωσης θα μπουν σε κλήρωση για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000€.Και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα, από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, για μία ακόμη χρονιά συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση της τοπικής παραγωγής. Είστε όλοι προσκεκλημένοι, λοιπόν, για να γνωρίσουμε τοπικούς παραγωγούς, να αναμετρηθούμε, να υποστηρίξουμε αυτόν που με την ομάδα του θα παρασκευάσει την καλύτερη συνταγή και να απολαύσουμε μοναδικά πιάτα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Οι «Γεύσεις του τόπου μας» επιστρέφουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ!!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016 Rating: 5 Οικοδεσπότης θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος,ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιώργος Λιανός θα δημιουργήσουν ομάδες για την «Μάχη των Μασάει...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: