ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Να λέγονται και τα καλά… Ένας «οδηγός» χωρίς κόστος!Εκτενή είναι τα αφιερώματα που γίνονται το τελευταίο διάστημα από εφημερίδες και sites σε έναν καινοτόμο και βραβευμένο οδηγό του πολίτη. Σε έναν οδηγό που δημιουργήθηκε στην Ήπειρο και χωρίς κανένα κόστος.

Είναι από τις καλές, τις πολύ καλές μάλιστα, στιγμές του δημοσίου.

Πρόκειται για την εφαρμογή που δημιούργησε η Περιφέρεια Ηπείρου με σκοπό την ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών και αποτελεί σήμερα τον βραβευμένο από την Ευρώπη «Οδηγό του Πολίτη»

Τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, την ευθύνη της υλοποίησης και τον συντονισμό της ομάδας είχε ο Αλέξανδρος Γέροντας, προϊστάμενος του Τμήματος Πληροφορικής της Π.Ε. Πρέβεζας, της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ τη σχεδίαση και τεχνική υποστήριξη του δικτυακού τόπου ανέλαβε ο Νικόλαος Ντέμος, προϊστάμενος του Τμήματος «Σχεδίαση ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τον πολίτη» της Διεύθυνσης Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Ομάδα υπαλλήλων ανέλαβε την καταχώριση των πληροφοριών αλλά και την ανανέωση τους σε διαρκή και μόνιμη βάση.

Και κατάφερε να κάνει την διαφορά και να αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την χώρα!πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/autodioikisi/40026-2016-09-06-01-57-19.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]