ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Έφυγε από τη ζωή ο Καθηγητής Ευάγγελος ΜπριασούληςΈνας σπουδαίος άνθρωπος, ένας λαμπρός επιστήμονας, ένας εξαιρετικός γιατρός έφυγε από τη ζωή. Ο Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθηγητής ογκολογίας, Ευάγγελος Μπριασούλης, έκανε το τελευταίο του ταξίδι.

Στα 62 του χρόνια, έχασε την μάχη που έδινε. Την μάχη που είχε δώσει και για δεκάδες άλλους ανθρώπους, ασθενείς του.

Με γενναιότητα ως το τέλος.

Συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο. Και πολλοί άλλοι, αφήνουν τα δικά τους μηνύματα για τον άνθρωπο που δίδαξε ήθος.

Ο Ευάγγελος Μπριασούλης ήταν διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και διηύθυνε επίσης το διεπιστημονικό εργαστήριο Μοριακής Ογκολογίας (iMOL) του Κέντρου Βιοτράπεζας Καρκίνου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μέλος του Δικτύου Ευρωπαϊκών Βιοτραπεζών.

Στα πιο πρόσφατα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται η μετρονομική χημειοθεραπεία, οι επιγενετικοί και microRNA βιοδείκτες και οι κλινικές δοκιμές σε αιματολογκά νοσήματα.

Μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών, διεθνών και ελληνικών με σημαντικό επιστημονικό, συγγραφικό έργο.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και η τοπική κοινωνία είναι σίγουρα φτωχότερη. Καλό ταξίδι σε έναν σπουδαίο γιατρό και δάσκαλο!πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/40239-2016-09-18-15-38-24.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]