728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ενθουσιασμένος στο Τσεπέλοβο ο Πρέσβης της Μ. Βρετανίας



Εντυπωσιασμένος από το Ζαγόρι, την ομορφιά της περιοχής αλλά και την φιλοξενία των κατοίκων, έμεινε ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας Jhom Kittmer ο οποίος πέρασε ένα τριήμερο στην περιοχή.

Ο Άγγλος διπλωμάτης έμεινε στο Τσεπέλοβο και είχε την ευκαιρία να κάνει ορειβασία, να δει την χαράδρα και να εκδράμει στα υπόλοιπα χωριά.

Ενθουσιασμένος από τη διαμονή του στο ξενοδοχείο Καδί, όπου κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο, καθώς αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της αρχιτεκτονικής του τόπου.

Δοκίμασε τοπικά φαγητά, αυτό όμως που θα του μείνει αξέχαστο είναι η ζυματόπιτα της Κυρά Βαγγελιώς.

Χαρακτηριστικό είναι το σημείωμα που έγραψε σε άψογα ελληνικά στο βιβλίο επισκεπτών: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη φιλοξενία: τσίπουρο, φαγητό και γέλιο! Θα γυρίσω, βέβαια»!

Σύμφωνα με πληροφορίες δε, αποχαιρετώντας τους φίλους που έκανε στο Καδί, με χιούμορ, ζήτησε ζυμαρόπιτα και για το ταξίδι!


Ενθουσιασμένος στο Τσεπέλοβο ο Πρέσβης της Μ. Βρετανίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2016 Rating: 5 Εντυπωσιασμένος από το Ζαγόρι, την ομορφιά της περιοχής αλλά και την φιλοξενία των κατοίκων, έμεινε ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας Jhom ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: