728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρόστιμα στο Δήμο Πάργας για την αυθαίρετη τοποθέτηση πλωτών εξεδρών σε Λύχνο και Βάλτο



Την εξόφληση δύο χρηματικών προστίμων (ύψους 3.000 ευρώ -1.500 ευρώ το ένα) που επέβαλε το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας στο Δήμο Πάργας, αποφάσισαν πρόσφατα η οικονομική επιτροπή του Δήμου και το δημοτικό συμβούλιο σε συνεδρίασή του.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε σε βάρος του Δήμου λόγω τοποθέτησης πλωτών εξεδρών στη θάλασσα στις περιοχές Λύχνος και Βάλτος το έτος 2015. Προκύπτει από το Λιμεναρχείο ότι ο Δήμος Πάργας πράγματι τοποθέτησε τις αναφερόμενες εξέδρες άνευ σχετικής αδείας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν πήγε να απολογηθεί αν και κλήθηκε σχετικά από το Λ.Σ., ούτε δικαιολόγησε την αυθαίρετη τοποθέτηση.

Πρόστιμα και για τα οχήματα


Στο μεταξύ ο Δήμος Πάργας, καλείται να πληρώσει επιπλεόν και 3.624 σε πρόστιμο, καθώς πρέπει να πληρωθούν στη ΔΟΥ Πρέβεζας τα τέλη κυκλοφορίας και τα πρόστιμα που βαρύνουν πέντε οχήματα του Δήμου.




πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/20543-prostima-sto-dimo-pargas-gia-afthaireti-ploton-eksdron.html
Πρόστιμα στο Δήμο Πάργας για την αυθαίρετη τοποθέτηση πλωτών εξεδρών σε Λύχνο και Βάλτο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2016 Rating: 5 Την εξόφληση δύο χρηματικών προστίμων (ύψους 3.000 ευρώ -1.500 ευρώ το ένα) που επέβαλε το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας στο Δήμο Πάργας, αποφ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: