ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Ελληνικές Παραδοσιακές Γεύσεις στο εστιατόριο «La Barca» στη μαγευτική Πάργα!Το παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο «La Barca», ή ελληνικά «Η Βάρκα», βρίσκεται στη μαγευτική Πάργα. Εδώ και πολλά χρόνια, φημίζεται για τις αυθεντικές του γεύσεις και τα ψητά της ώρας του.

Το αποκορύφωμα του γαστρονομικού ταξιδιού, όμως, είναι τα νόστιμα θαλασσινά και ψάρια που σερβίρει, όλα πάντα από το Ιόνιο πέλαγος, ολόφρεσκα, κατευθείαν από τα δίχτυα των ψαράδων της περιοχής.

Εκτός από τα φρέσκα ψάρια και τα ποικίλα θαλασσινά, το παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο «La Barca», ή ελληνικά «Η Βάρκα», διακρίνεται και για τις ιδιαίτερες τοπικές συνταγές και τις μοναδικές, παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις του μέσα από τη μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, μαγειρευτών και άλλων μεζέδων, ψητών στα κάρβουνα.

Το παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο «La Barca», ή ελληνικά «Η Βάρκα», θα το βρείτε στην οδό Βεραίου, στο νούμερο 12, στην ονειρεμένη πόλη της Πάργας, όπου η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και η νησιώτικη επιρροή, περιμένουν να σας ταξιδέψουν σε ένα μοναδικά ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]